5 božićnih poklona za ljubitelje finih detalja

5 božićnih poklona za ljubitelje finih detalja
Svi članci
11.12.2020.

Biranje božićnih poklona za ljubitelje uređenja interijera u vašem životu nikad nije lak zadatak. 

Sati internet pretraživanja ili lutanje po šoping centru bez ikakvog jasnog smjera zadnje je što vam treba dva tjedna prije blagdana. Ove godine, pokloni za vaše najdraže zaljubljenike u detalje koji prostoru daju dušu, oplemenjuju ga i oživljavaju, dolaze k vama.

Uz malo kreativnosti, puno predanog rada i ljubavi izradili smo za njih i vas upravo takve detalje. 

Svestrani, prozračni materijal koji koristimo za izradu svih detalja pa tako i Sorinele Festive kolekcije, garancija su da će svi oni zaživjeti u domovima vaših prijatelja. Kada na to sve dodate puno strasti za oku ugodne sitnice i malo Swarovski kristala - rezultat je poseban božićni poklon. 

Stvorite blagdansku čaroliju u kojoj će uživati svi.

Bilo da darujete osobu koja živi za zabavu ili voljenu osobu koja treba nekoliko jedinstvenih dodataka da ubrizga osobnost u svoj prostor, Festive sitnice su tu za vas. 

Bez previše odugovlačenja, pozivamo vas da pogledate listu naših 5 praktičnih i posebnih detalja. Možda pronađete upravo ono što ćete pokloniti u ovo blagdansko vrijeme. Od elegantnih detalja s dozom luksuza do praktičnih i svevremenskih malih umjetničkih djela, ovi će pokloni zajamčeno impresionirati.

#1 Kada organizacija dobije dašak luksuza

Ovdje ne mislimo samo na organizaciju u onom tehničkom smislu. Ipak pričamo o blagdanskim detaljima, a oni moraju biti i oku ugodni. 

Bezvremenski dizajn kutije uljepšana Swarovski kristalima vašim će najdražim uspomenama podariti dozu luksuza.

Bezvremenski dizajn Top Secret kutije uljepšane Swarovski kristalima, vašim će najdražima podariti luksuzan prostora za pohranu posebnih uspomena. 
Kutijica je pravo malo umjetničko djelo, a izrađena je od akrilnog stakla i Swarovski kristala, dimenzije 120 x 115 mm.

#2 Tko ne voli priču o veselim sobovima?

Možda i najpoznatiji pomoćnik Djeda Mraza, Rudolf, sob crvenog nosa, na sebe je preuzeo zadatak spašavanja Božića kada je zla kraljica odlučila poslati oluju i otežati Djedici posao. 

Sobovi će donijeti veselje u svaki dom.

Njegov crveni nos, prije predmet izrugivanja, postao je slamka spasa i osigurao poklone svima. Ovog Božića, spasite vaše prijatelje uobičajenih poklona i iznenadite ih Rudolfom i njegovim prijateljem u izvedbi od akrilnog stakla i Swarovski kristala. Dimenzije Rudolfa su 205 x 130 x 65 mm, a njegovog prijatelja 155 x 100 x 50 mm.

#3 Božićno drvce za sreću i zdravlje

Jeste li znali da su, još prije pojave kršćanstva, zimzelena stabla predstavljala zaštitu od zlih duhova, vještica i bolesti? Rimljani su na zimski solsticij (21.12.) ukrašavali svoje domove i hramove zimzelenim granama.

Dimenzije borova su 285 x 185 mm, odnosno 225 x 200 mm.

Vremena se mijenjaju, ali tradicija je nešto što vas raduje. Zar ne? Za ovaj Božić, vaše najdraže zaljubljenike u blagdanske detalje razveselite modernim i profinjenim kompletom dva božićna drvca, a usput im ispričajte i priču o povijesti ovog posebnog ukrasa. 

#4 Svijeća za nadu i najtopliji ukras

Svijeća je možda najjednostavniji način da dom obogatite čarolijom božićnog duha. Vaše prijateljice, rodbina ili roditelji sigurno neće ostati ravnodušni na elegantne držače svijeća

Držači svijeća u obliku zvijezde elegantno će zasjati na svečanom stolu

Jednom kada zasjaju na svečanom blagdanskom stolu, svi će, barem u tom trenutku, zaboraviti na sve loše, a misli usmjeriti jedni na druge. Upravo je nada u bolje i briga o drugima ono što blagdansko vrijeme čini posebnim. 

Akrilno staklo i Swarovski kristali, dimenzija 215 x 130 mm.

Ako umjesto voštanih svijeća, koje inače predstavljaju čistoću i ljudskost, znate da vaši najdraži preferiraju lučice, predlažemo držač za lučice od akrilnog stakla ukrašen Swarovski kristalima

Čarobna božićna atmosfera je u vašim rukama. Pronađite je u sebi, a onda je poklonite vama bliskim ljudima. 

Istražite našu blagdansku kolekciju detalja za uređenje doma i pronađite baš ono što želite. 

 

Sorinele Festive detalji

Newsletter
Prijavite se na naš newsletter i ostvarite 10% popusta prilikom prve kupnje.