Valentinovo doma? Savjeti i detalji koji će vam odgovarati

Valentinovo doma može biti duplo slađe nego u najboljem restoranu.
Svi članci
10.02.2021.

Čak i prije nego što je situacija izmakla kontroli, mnogi su više voljeli proslaviti Valentinovo u svoja četiri zida, a sve kako bi izbjegli gužvu uslijed popularnih datuma.

Valentinovo je pred vratima, a bez obzira na to radi li se o prvom spoju ili ste već neko vrijeme u vezi ili braku, krajnje je vrijeme da nešto konkretno isplanirate. 

OK! Možda ste ograničeni gdje možete izaći, ali baš zato nikad nije bilo zabavnije planirati kućnu verziju Dana zaljubljenih. 

Kako bi večer ispala pun pogodak, otkrit ćemo vam jednu tajnu, zaista se tome morate i posvetiti. Posvetite punu pažnju uređenju apartmana, pažljivo birajte odjeću, a hrana i piće nikako ne mogu biti slučajan izbor. Sve mora šaptati “Valentinovo”. 

U nastavku ćete pronaći 5 ideja za nezaboravno Valentinovo kod kuće (a većina ih se može iskoristiti i za neki drugi, vama poseban datum).

#1 Nešto klasično?

Jedna epizoda serije ili samo jedan film? Ne. To je kao još jedan petak. 

Filmski maraton ipak ćete prilagoditi Valentinovu, pa tako za početak pogledajte romantični klasik po vašem izboru. Nakon toga nastavite s omiljenim serijalom, Matrix ili Harry Potter, što god vama više odgovara. Ova posebna večer na trosjedu nikako ne bi trebala oskudijevati kokicama i slatkišima. Razmazite se.

#2 Postanite koktel majstor

Negdje u vašim čakrama sigurno čuči koktel majstor, a ovo je pravo vrijeme da ga pokušate pronaći. 

Isplanirajte zavodljive koktele ili se samo prepustite i izaberite nekoliko pića iz kućnog bara. Koktele obavezno dekorirajte koktel štapićima, a sve skupa poslužite na otmjenom pladnju

Balloo štapići i Moments pladanj dobitna su kombinacija.

Romantični kokteli impresionirat će vas do te granice da ćete si dopustiti lagano pojačati glazbu i zaplesati. 

#3 Naučite nekoliko plesnih koraka uz video vodič s interneta

Kada ste već zaplesali, a ova večer je ipak nešto posebnija, zašto ne isprobati nekoliko koraka? 

Ako se nikako ne možete sjetiti kada ste zadnji put plesali, vrijeme je. Potražite video vodič i provedite noć učeći cha-cha ili foxtrot. Ako ništa, smijeha sigurno neće nedostajati, a upravo to je ideja Valentinova. 

#4 Kada ste zadnji put igrali križić-kružić?

Stvarno, razmislite, kada ste zadnji put igrali križić-kružić ili bilo koju drugu društvenu igru? 

Akrilno staklo, dimenzija 145 x 145 mm.

Možda ćete sada reći kako se Kružić križić može igrati i bilo koji drugi dan. I bili biste u pravu. Ipak, ovaj križić-kružić je drugačiji. Iako se radi o klasičnoj igri, ova verzija je nešto modernija, a boje su prilagođene posebno emotivnim trenucima. 

#5 Doručak je najvažniji obrok …

Vjerojatno vam je poznato kako je doručak najvažniji obrok u dana, a Valentinovo je super prilika da ga dodatno zasladite. Ovdje se ne mora nužno raditi o količini šećera.

Slatko!”, može biti i reakcija kad mu/joj uz doručak poslužite i salvetu u slatkom prstenu za salvete. Na čašu sa sokom od naranče dodajte dekoraciju u obliku ptičice, a leptirići u trbuhu će onda doći sami od sebe. 

Jednostavni, profinjeni, romantičnih pastelnih boja.

Doručak u krevet možda je klišej, ali ova jednostavna gesta uvijek će biti posebna. Zapravo, problem je što malo tko prijeđe s riječi na djela. Ako vam kuhinja nije jača strana, to uopće ne mora predstavljati problem. Jednostavno naručite omiljeni kolač iz najbolje slastičarne u gradu. 

Valentinovo možda dolazi samo jednom godišnje, no uz ove detalje baš svaki dan može biti romantičniji.

 

Sorinele Simplicity romantični detalji 
 

Newsletter
Prijavite se na naš newsletter i ostvarite 10% popusta prilikom prve kupnje.