Plavi detalji za elegantan i profinjen interijer

Svi članci
09.03.2020.

Kompanija Pantone, autori globalnog sustava za sistematizaciju boja, svake godine odabiru nijansu koju nazovu bojom godine. Pantone boja godine uvijek služi kao inspiracija brojnim dizajnerima namještaja i dekora. Ove godine, odabrana je svevremenska nijansa plave nazvana Classic Blue.

Ova duboka, smirujuća i elegantna nijansa podsjeća na nebo u sumrak i istovremeno pruža dojam kako raskoši, tako i minimalizma. Inspirirane Classic Blue bojom godine, donosimo vam ideje kako plavim detaljama osvježiti dom i kreirati elegantan i profinjen interijer. Plavi zidovi u dnevnom boravku daju osjećaj dubine, elegancije i mira. Dobro ih je nadopuniti komplementarnim detaljima poput okvira za slike ili zidnog sata.

Plavo posuđe, zdjele ili šarmantni detalji poput prstena za salvete razigrat će svaki stol i svakom će obroku podariti dojam gozbe.

Važno je da radni prostor bude udoban i da bude mjesto na kojem možete smireno i fokusirano razmišljati, raditi i stvarati. Detalji u plavoj boji poput držača za olovke ili okvira za slike unijet će u njega dozu osobnosti i karaktera.

Newsletter
Prijavite se na naš newsletter i ostvarite 10% popusta prilikom prve kupnje.