Sorinele

Kolekcija finih detalja za uređenje suvremenog doma i vaša dnevna doza savršenstva.

Naša priča

Brend Sorinele napaja strast sestara Marinele i Sonje - to smo nas dvije! A Sorinele je prirodni iskaz naše ljubavi prema lijepim, ugodnim i detaljima bogatim životnim prostorima, jer u detaljima se krije savršenstvo i oni su ti koji prostoru daju dušu, oplemenjuju ga i oživljavaju.

Oduvijek imamo oko za detalje, raduju nas lijepi predmeti i proces njihovog stvaranja nam budi maštu - možda je to nasljeđeno od našeg oca, također obrtnika - pa je zapravo bilo samo pitanje vremena kad će naša fascinacija zaživjeti u obliku male kolekcije lijepih detalja za interijere i dom.

I evo je na ovim stranicama! Sorinele dekor slavi akril - svestrani, lijepi, mnogobojni ili providni materijal koji ponovo zauzima svoje zasluženo mjesto u trendovima uređenja modernih interijera. A slavimo ga elegantnim, promišljenim detaljima i preciznom obradom koja svakom predmetu posvećuje vise sati finog rada. S ljubavlju, pažnjom i predanošću stvaramo maštovite detalje inspirirane događajima iz svakodnevnog života. Stvaramo kako bismo u ljudima potaknule ljubav prema malim stvarima, detaljima koji udišu život u njihov prostor i cine ga savršenim.

Hm, savršenstvo. To je zahtjevan cilj ali ako govorimo o predmetima koje ćete pustiti u svoj dom, na mjesto gdje se odvija vas život, onda ne biste trebali pristati na manje. Nije li tako? Nasa kuća je i vaša kuća, uživajte u razgledu i kupnji!

Marinela i Sonja

Zašto akril?

Akrilno staklo je iznimno zahvalan i dekorativan materijal čija otpornost, optička jasnoća i bestežinska elegancija fascinira dizajnere još od njegovog otkrića 1933. godine. Tad se na tržištu pojavio pod nazivom pleksiglas, riječ koju danas prepoznajemo kao naziv za cijelu kategoriju akrilnog stakla.

Akril doživljava vrhunac popularnosti u 60-tima i 70-tima - u tom razdoblju, hrabri oblici i boje namještaja od pleksiglasa pomažu definirati izgled cijelog jednog doba. Tad su ga znali nazivati materijalom budućnosti i zaista, posljednjih godina se vraća u modu i sve ga cesće vidamo u lijepim domovima, rame uz rame s kultnim komadima industrijskog dizajna 21. stoljeća.

Newsletter
Prijavite se na naš newsletter i ostvarite 10% popusta prilikom prve kupnje.